tiistai 4. kesäkuuta 2013

Elämää ilman saumuria - Life without overlocker(28.5.2013) Ostin keväällä 2012 Singer Promise -ompelukoneen (tyttäreni on piirrellyt siihen en ole tohtinut pyyhkiä jälkiä, elämäähän se on..). Sijoitus oli vaiin 70 euroa, mutta iloa ja hyötyä siitä on ollut paljon enemmän. Lähinnä ompelen vaatteita itselleni ja lapsilleni. Miehelleni olen uskaltautunut ompelemaan vain flanellihousut, mutta ne onneksi päätyivätkin jatkuvaan käyttöön.

Haaveilen joskus hankkivani saumurin, koska esimkerksi joustavien kankaiden ompelu helpottuisi huomattavasti.

Kaavoja saan Burda Style -lehdestä, jonka olen tilannut kotiini. Lisäksi minulla on pinkka äitini 90-luvun alussa tilaamia Suuri Käsityö -lehtiä. Muokkailen kaavoja aika paljon itse - harvoin teen juuri lehden mallin mukaan.

Aluksi tulen lisäilemään vanhoja tekeleitä, niitä mistä on kuva olemassa. Sitten kun uusia töitä tulee, niin niistä pyrin ottamaan kuvia monipuolisemmin, esimerkiksi tekovaiheessa ja valmiina henkarissa.

I bought this Singer Promise -sewing machine in the spring of 2012 (my daughter has drawn on it, that's why it looks like that :)) It costed only 70 euros but it has given me a lot more happy moments! I sew clothes, mostly for myself and for my children.

I wish I could one day own an overlocker. Sewing, for example, elastic fabrics would be much more simple.

I usually use patterns of Burda Style-magazine but I hardly ever do exactly as in the magazine - I always modify the pattern somehow and use different kind of fabrics.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti