tiistai 16. kesäkuuta 2015

Lasten toive: Keijuhousut - Kids' wish: Fairy pants

3- ja 4-vuotiaat tyttäreni pitävät kovasti Winx-keijuista ja kaikenlaisista prinsessajutuista. Prinsessavaatteita ei ihan arjessa kuitenkaan voi pitää, joten päätin yhdistää housut ja keijumaisen tyllin ja niin syntyivät keijuhousut! Housujen idea on tuttu jo nuorimmaiseni liikuntakerhopuvusta. Näissä housuissa hameosa on kaksinkertaista tylliä ja housut itse ovat verkkarikangasta. Lahkeissa ja vyötärössä on resorit.

Näissä housuissa on hyvä liikkua ja bonuksena tulee ehkä pienen pieni keijumaisuuden tunne. :) Nämä housut on myös tosi helppo ommella ihan millä tahansa perushousujen kaavalla.
My daughters who are 3 and 4 years old love Winx -fairies and all princess stuff. However, it's not possible to wear princess dresses every day so I decided to combine pants and tulle - together they became fairy pants! :) The idea is the same as in the sports club pants which I made for my younger daughter earlier this year. The fairy pants has 2 layers of tulle sewed in the waistband.

These pants are comfortable to wear when running and playing because there are lots of elastic and the fabric is suitable for sports. And maybe the little girl feels a bit  like a fairy! <3 Oh, and it's so easy to sew!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti