lauantai 29. maaliskuuta 2014

"Minulla on uusi balettipuku. Äiti ompeli sen." - "This is my new ballet outfit. Mommy sewed it."
Vihreä kakku. Vihreä lusikka. Luulin, ettei 3-vuotiaalla vielä olisi lempiväriä, mutta taisin olla väärässä! Viime aikoina tyttäreni on pyytänyt monista asioista, voisiko sen saada vihreänä. Niin myös satubalettihameen suhteen.

Keskiviikkona pyysin neuvoa Eurokankaan myyjältä ja tulimme siihen lopputulokseen, että puuvillatrikoo on mukavin vaihtoehto. Löytyi vihreää trikoota leppäkertuilla. Siihen hametta varten 1 metri tylliä hametta varten.

Alunperin suunnitelmani oli tehdä neppareilla suljettava body-mallinen asu, mutta sitten tajusin, ettei tyttäreni ikipäivänä saisi sitä itse päälle saati pois päältä. Tämä 2-osainen asu on käytännöllisempi ja tulee ihan arkikäyttöön sitten kun satubaletti loppuu toukokuussa.

Lupasin tyttärelleni keskiviikkona, että puku on valmis seuraavalla balettitunnilla (eli tänään) ja niin se olikin. "Opettaja, näitkö jo minun uuden balettipuvun?"

Pöksyjen kaava on Burdan 6/2012 numerosta ja niitä saatan tehdä kesäksi enemmänkin, koska vaikuttivat niin mukavilta.

Kivaa viikonlopun jatkoa lukijoille! :)A green cake. A green spoon. I thought that a 3-year-old wouldn't have any favourite colors yet but I was wrong. Lately my daughter has wanted many things in green - especially a ballet skirt.

On Wednesday I bought these fabrics - green tulle and green tricot with ladybirds. The saleswoman helped me a lot with planning the outfit. First I planned to make a body but then I realized my daughter couln't put it on without help. Then I ended up with this 2-part outfit and a tulle skirt.

I promised my daughter on Wednesday that the outfit will be finished until the next ballet lesson (which was today!) and I kept my promise! She wore it today at the ballet lesson and later on at home too.

The pants seemed to be so comfortable that I might sew more of them for summer. 

I wish you all a great weekend!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti